Home Domeincontrole Producten & Diensten Support Bedrijfsinformatie Contact
 
Wisjaweb.nl richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke webhosting-dienstverlening.

Mocht u een compleet pakket willen hebben, inclusief het ontwerp van uw website? Geen probleem, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij maken zelf geen websites, maar via onze partners kunnen wij u vast en zeker van dienst zijn.

Er zijn op elk moment van de dag technici die voor u klaar staan mochten er onverhoopt problemen ontstaan. Deze technici zijn bereikbaar via Support@Wisjaweb.nl. Doorgaans krijgt u binnen 24 uur antwoord op de door u gestelde vraag. De meeste vragen zijn door ons al beantwoord in de zogenaamde FAQ (Frequently Asked Questions) die te vinden zijn onder Support.

Al onze servers gebruiken het besturingssysteem Linux samen met Apache webserver. Wij gebruiken servers van HP, allemaal uitgerust met Intel (Xeon) processors. Onze BlueOnyx webservers gebruiken de Unix-based besturingssystemen CentOS of Scientific Linux (beiden gebaseerd op Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Daarnaast gebruiken wij dedicated backupservers die de dagelijkse backups van websites en e-mail verwerken.

Over Wisjaweb    Disclaimer    Algemene voorwaarden    Wisjaweb.nl 2001-2018