Home Domeincontrole Producten & Diensten Support Bedrijfsinformatie Contact
 
De snelle ontwikkelingen op het gebied van de internet-techniek zorgen ervoor dat uw bedrijf veel energie moet steken om op de hoogte te kunnen blijven van de diverse technieken en mogelijkheden. Natuurlijk hebben niet alle bedrijven daar de mogelijkheden voor. Wisjaweb.nl wil graag uw internetactiviteiten ondersteunen. Dit kunnen wij op verschillende manieren:

Consultancy
Wisjaweb.nl adviseert u graag om de beste oplossing te vinden voor uw wensen. Indien u behoefte heeft aan ondersteuning op gebied van ICT-inzicht kunt u bij Wisjaweb.nl terecht voor een gefundeerd advies. Aangezien wij niet gebonden zijn aan enig handelsmerk of techniek staan wij objectief tegenover uw vraagstuk. Verder kunnen wij door jarenlange ervaring van onze medewerkers met het ontwerpen, vervaardigen, en implementeren van ICT-systemen een genuanceerd en gestructureerd beeld geven op basis van technische expertise en praktijkkennis. Onze technisch zeer vakbekwame mensen zijn altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden en weten deze uitstekend toe te passen.

Support
Wisjaweb.nl is 24 uur per dag voor u bereikbaar om u adequate hulp te kunnen bieden. Buiten kantooruren kunt u dat voor minder dringende gevallen doen per e-mail. Voor dringende gevallen kunt u ons noodnummer bellen, dit nummer is alleen beschikbaar voor klanten die een SLA (service level agreement) hebben.

Over Wisjaweb    Disclaimer    Algemene voorwaarden    Wisjaweb.nl 2001-2018